Последвайте Гласове в Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация

...
Последвайте Гласове в Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация
Коментари Харесай

Медведев: Проектът за гаранции за сигурността на Киев е пролог към Трета световна война

Последвайте " Гласове " в 
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев написа в канала си в Телеграм, че планът за " Киевски контракт за сигурност “, показан от украинското държавно управление, е всъщност " увод към Третата международна война “, написа " Газета.ру ".

" Киевската камарила роди план за " гаранции за сигурност “, които всъщност са увод към Третата международна война “, написа той, като акцентира, че " никой няма да даде никакви " гаранции “ на украинските нацисти “.
Медведев означи, че това е сравнимо с използването на член 5 от Северноатлантическия пакт към Украйна.
Член 5 гласи, че в случай че една страна-членка на НАТО стане жертва на въоръжено нахлуване, всички останали страни от Алианса ще смятат този акт на принуждение за въоръжено нахлуване против целия блок и ще работят според тази наредба.

По-рано ръководителят на кабинета на президента на Украйна Андрей Ермак и някогашният общоприет секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен показаха рекомендации за гаранции за сигурност на Украйна, създадени от името на водача на страната Владимир Зеленски. Ермак акцентира, че Киев се нуждае от такива гаранции, които да разрешат " да се обезкуражат руснаците от желанието за възмездие “.
Самият Зеленски назова плана за гаранции за сигурността на страната значима стъпка и изрази вяра, че " водачите на най-мощните страни “ ще го подпишат.
Източник: Агенция " Фокус "
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР